3D Ögonbryn

Kosmetisk tatuering med microblading tekniken

Kanske har du alltid haft tunna, glesa bryn, eller så har de tunnats ut med åren, fått kala fläckar och blivit ojämna? Har du tappat allt hår och inte har några bryn alls? Då kanske 3D ögonbryn med microblading tekniken är det du söker och vill ha. Det är en semi permanent kosmetisk tatuering som ger mycket naturtrogna bryn.

Yngre klient före och efter

Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com

Äldre klient före och efter

3D Ögonbryn microblading äldre klient före och efter på jonnasbeauty.com

Se kändisar som har gjort 3D ögonbryn

Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com
Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com

3D Ögonbryn

Kosmetiskt tatuering / pigmentering med microblading tekniken är en semi-permanent behandling som ger dig mycket naturtrogna 3D ögonbryn och ett mycket hållbart resultat.

Dina 3D bryn kan hålla i 3-4 år, men normalt behöver man göra en påfyllning inom 2 år då färgen sakta tonar av, för att hålla det snyggt.

Tänk vad härligt det är på morgonen när du vaknar med snygga bryn. Samma när du semestrar och badar, dina bryn är lika snygga efter du hoppat i som de var innan.

Vill du boka en tid eller bara har några frågor, slå mig gärna en signal. Jag jobbar flexibelt och kan ibland boka din tid på kväll eller helger om du har svårt att komma ifrån dagtid på vardagar.

Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com
Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com
Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com
Jonnas Microblading JonnasBeauty.com

Du är mycket välkommen att boka en tid för behandling hos mig!

Viktig läsning innan du bokar tid för 3D ögonbryn / microblading

Frågor innan du bokar tid för 3D ögonbryn / microblading.

Jag har en sjukdom, kan jag ändå boka behandling?

Om du har någon av följande sjukdomar kan jag tyvärr inte behandla dig: Pågående infektion(er), blödarsjuka, hjärtproblem, överförbara blodsjukdomar (HIV, MRSA, Hepatit etc), onormala ärrbildningar – Keloid, hudsjukdomar som hudåkommor som svår akne, seborre, psoriasis, eksem eller oläkta sår nära dina bryn. Har du någon annan sjukdom som inte listats ovan bör du ringa mig eller boka en tid för konsultation innan du bokar tid för behandling.

Jag har allergi, kan jag ändå få 3D bryn.

Om du har någon typ av allergi, metall eller kemikalie, så rekommenderar jag att du bokar en tid för *allergitest 1 vecka innan behandling. Om du inte får någon reaktion mot pigmentet så kan behandlingen genomföras. * 300kr som vi drar av om du genomgår en microblading behandling inom 3 mån

Jag äter medicin, är det något hinder?

Äter du vissa mediciner och kosttillskott så kan det medföra att jag inte kan behandla dig, bl.a blodförtunnande mediciner och kosttillskott som t.ex. Treo, Acetylsalisylsyra typ Trombyl och Omega 3 fiskleverolja. Använder du mediciner och krämer mot hudåkommer  som gör huden känslig under behandlingen så rekommenderar jag att du väntar i minst 6 månader innan vi kan utföra 3D ögonbryn pigmentering. Är du osäker bör du ringa mig eller boka en tid för konsultation innan du bokar tid för behandling.

Jag är gravid eller ammar, kan jag behandlas?

Nej, under graviditeten finns en ökad risk för infektioner och skulle du få en infektion så är det viktigt att du snabbt behandlas med antibiotika. Dina hormoner kan också påverka resultatet så du bör vänta till du inte längre ammar.

Jag är 17 år, kan jag boka tid för behandling?

Nej, jag gör inte 3D ögonbryn microblading om du är under 18 år.

Får jag ta med mig sällskap, som kompis, mamma, barn till behandlingen?

Då behandlingen sker i ett separat behandlingsrum är det tyvärr inte möjligt av hygieniska skäl, endast kund och behandlare får vistast där. Jag behöver även kunna koncentrera mig 100% på kund och behandling för att kunna utföra ett bra jobb. Ditt sällskap kan vänta utanför i väntrummet där det finns tidningar och kaffe, eller komma tillbaks och möta upp dig efter behandlingen.

Är det något mer jag behöver tänka på innan behandlingen?

 • Kom frisk – Omboka om du har någon infektion i kroppen.
 • Huden runt dina ögonbryn bör vara i bra skick, inga utslag, akne, eksem, sår m.m. får finnas i eller nära dina ögonbryn.
 • Du bör undvika mediciner och kosttillskott som är blodförtunnande som Acetylsyra, Ipren, Treo och Omega 3 fiskleverolja. Konsultera din läkare innan om du har receptbelagda mediciner.
 • Kommer du påverkad av mediciner, alkohol eller droger så kan jag inte behandla dig och du får betala för den bokade tiden.

Kan jag få vilken form jag vill på mina 3D ögonbryn?

Vi bestämmer och skapar formen efter dina förutsättningar och önskemål och ritar upp med en ögonbrynspenna så du kan se. Ingen microblading pigmentering görs innan du godkännt form och färg.

Det är sommar, kan jag ändå få 3D ögonbryn?

Så länge du undviker direkt solande under läkningstiden (en dryg vecka) så går det bra. När sårskorporna fallit av skyddar du brynen med solskyddsfaktor 40 eller högre om du kommer vistas längre stunder i solen då solexponering annars kan bleka pigmentet.

De färger och nålar du använder, är de säkra?

Jonnas Beauty är en Certifierad Säker Klinik och jag använder endast sterila pigment som är godkända enligt läkemedelsverkets föreskrifter om förbjudna ämnen i tatueringsfärger. Allt överblivet pigment kasseras efter behandlingen.

Nålarna är sterilt engångs förpackade och du ser när jag bryter förpackningen strax innan vi börjar behandlingen så du kan känna dig fullständigt trygg under behandlingen. Efter behandlingen slängs nålarna i en behållare för vassa föremål som sedan lämnas in på apoteket för destruktion. 

Det är mycket viktigt att både kund och jag känner oss trygga under behandlingen.

Vanliga frågor inför bokningen

Jag vill ha 3D ögonbryn, vad gör jag nu?

Läs noga igenom texten i den vänstra kolumnen, speciellt om sjukdomar, allergier och mediciner man inte får ha eller äta. Du kan sedan boka en tid direkt om inga medicinska hinder föreligger, är du tveksam kan du boka en tid för en kostnadsfri konsultation.

Vad händer under konsultationen (ca 15 min)?

Du får svar på de frågor du har och vi går noga igenom din hälsostatus för att se om några förhinder föreligger och fyller i din hälsodeklaration. Om inga hinder föreligger och det känns bra för dig kan vi sedan boka en tid för din behandling.

Att tänka på inför besöket

Försök att inte äta medicin som innehåller aspirin eller Omega 3 vitamin dagarna före besöket. Gör ingen ögonbrynsfärgning, vaxning, plockning veckan innan behandlingen. Undvik sola / solarium dagen innan.

Vad händer under behandlingen (ca 120 min)?

Vi börjar med att fylla i din hälsodeklaration om det inte redan är gjort sedan tar vi några förebilder så vi kan jämföra efter behandlingen. Därefter går vi igen vilka önskemål om form och färg på dina nya 3D ögonbryn. Formen på dina bryn ritas sedan upp med en ögonbrynspenna tills du blir helt nöjd och godkännt det.

Du får sedan ligga ner på en behandlingsbrits. Jag kommer att göra små tunna snitt där pigment förs in i huden. Det kan kännas lite, ungefär som en vanlig tatuering. Om du vill ha bedövning så lägger jag på en bedövande salva innan behandlingen startar. Varje litet snitt blir som ett simulerat strå och resultatet kommer att bli snygga och mycket naturtrogna bryn.

När det är klart så tar vi några efterbilder och går tillsammans igenom bilderna och skötselråden som du skall följa, för att få en så bra läkning som möjligt. När vi är klara så får du med dig information om vilket pigment som vi använt, skötselråd samt en eftervårdssalva som skall strykas på enligt de föreskrifter du får.

Eftervård - Ta hand om dina nya bryn på bästa sätt

Du får med dig skötselråd som du ska följa och det är viktigt att du gör det för att läkning och resultat skall bli så bra som möjligt.

 • Huden kan rodna och vara irriterad direkt efter behandlingen.
 • Färgen kan uppfattas stark i början direkt efter behandlingen.
 • Färgen tonar av upp till 50% under läkningen beroende på inre/yttre faktorer.
 • Skydda brynen vid dushning med ett lager vaselin
 • Ingen makeup på behandlat område
 • Rör inte det behandlade området med fingrarna.
 • Pilla inte loss sårskorpor, låt de falla av naturligt.
 • Ingen bastu eller klorerat vatten första 2 veckorna
 • Inget solande tills det är helt läkt (4 veckor)
 • Resultatet ser man först efter full läkning ca 3-4 veckor.

Garanti för det slutgiltiga resultatet kan inte lämnas / erhållas, pga olika extrema hudvariationer och kundens eftervård av ögonbrynstatueringen.

Din säkerhet är viktig!

Billigt är inte alltid billigt … Det kan bli både dyrt och väldigt tråkigt!

Det är mycket viktigt att du går till en utbildad och certifierad stylist på en säker klinik. Allt för många utan utbildning ger sig på att försöka göra 3D microblading bryn och de gör oftast mer skada än nytta, sen är de vanligtvis inte ens försäkrade vilket kan vara en katastrof för dig om nåt skulle hända.

Det krävs utbildning och erfarenhet för att göra  microblading bryn, det är som att göra ett konstverk och endast professionella experter klarar att göra det rätt och på ett säkert sätt.

Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com