Din säkerhet är viktig!

Billigt kan bli dyrt

Billigt är inte alltid billigt ... Det kan bli både dyrt och väldigt tråkigt!

Det är mycket viktigt att du går till en utbildad och certifierad/diplomerad stylist. Allt för många utan erfarenhet och utbildning ger sig på att försöka göra fransförlängning, microblading m.m. och de gör oftast mer skada än nytta och sen när olyckan är framme har de vanligtvis inte någon behandlings försäkring vilket kan vara en katastrof för dig.

Jonnas Beauty är Certifierad som en  Säker Klinik  vilket betyder att jag är utbildad, Certifierade och/eller Diplomerad för de tjänster jag utför såsom fransförlängning singelfransar, volymfransar samt Microblading / 3D ögonbryn. Alla produkter jag använder är godkända inom EU och att jag har full behandlingsförsäkring för både din och min trygghet.

Här kan du läsa mer om mig och se vilka utbildningar jag har gått.