Hej, jag heter Jonna och jag gör fransförlängning, singelfransar och volymfransar, 3D Ögonbryn samt fillers 🙂

Jonna på Jonnas Beauty jonnasbeauty.com
Utbildad undersköterska
Diplomerad för singelfransar
Certifierad för volymfransar
Certifierad för Microblading/3D Ögonbryn
Certifierad för Zfill Fillers

Jag är i grunden utbildad undersköterska med många års arbetserfarenhet. Utöver detta är jag också utbildad, certifierad och diplomerad fransstylist för fransförlängning, både singelfransar och volymfransar, 3D Ögonbryn med microblading tekniken och certifierad för Zfill fillers.

Jag jobbar här i Bua och har återkommande kunder ända från Göteborg, Mölndal, Kinna, Varberg, Bua och Falkenberg. En tjej kom t.o.m. ända från Norge 🙂

Är du intresserad av ett besök är du mycket välkommen att boka en tid, ring eller SMS:a på tel 0706-758923så ses vi. Om du har några frågor så skulle det vara jättekul om du hörde av dig på sms eller ringer mig på telefon 0706-758923.

Jag jobbar flexibelt och kan ibland boka din tid efter ordinarie arbetstid på kväll eller helger om du har svårt att komma ifrån dagtid på vardagar. Dessa tider är begränsade, mycket populära och går åt fort, ring/sms:a mig om vill kolla tillgänglighet.

Se min prislista för olika behandlingar, sen är du hjärtligt välkommen boka tid för ett besök!

Funderar du på fransförlängning, singelfransar eller volymfransar?

Fransförlängning ger dig längre, tjockare och mycket naturtrogna ögonfransar. De ser så naturliga ut att ingen kommer att kunna se att du har förlängda fransar. Men du kommer att få många kommentarer att du har vackra fransar … och du behöver inte ens använda mascara.

Fransförlängning är nog mer vanligt än du tror. Säkert bär några i din bekantskapskrets fransförlängning utan du ens vet om det, du bara tycker de har fantastiskt fina fransar då de ser helt naturliga ut.

Är du sugen att prova fransförlängning, eller bara har några frågor, slå mig gärna en signal. Jag jobbar flexibelt och kan boka din tid på kväll eller helger om du har svårt att komma ifrån dagtid på vardagar.

Fransförlängning med volymfransar
Microblading 3D ögonbryn jonnasbeauty.com

Funderar du på 3D Ögonbryn?

Har du glipor eller kanske nästan inga bryn alls så kan 3D ögonbryn med microblading tekniken vara något för dig. Microblading är en semi-permanent pigmenterings teknik som ger mycket naturtrogra bryn.

Med 3D ögonbryn vaknar du färdig på morgonen och inget kladd när du badar … de ser alltid lika fina ut.

Är du sugen att boka en tid, eller bara har några frågor, slå mig gärna en signal. Jag jobbar flexibelt och kan boka din tid på kväll eller helger om du har svårt att komma ifrån dagtid på vardagar.

Mina Certifikat, Diplom och Kursintyg

Jonna Fahlberg certificat 1 fransförlängning volymfransar jonnasbeauty.com
Jonna Fahlberg certificat 2 fransförlängning volymfransar jonnasbeauty.com
Jonna Fahlberg certifikat micro needling jonnasbeauty.com
Jonna Fahlberg certifikat ZFill fillers jonnasbeauty.com
Jonna Fahlberg certificat fransförlängning singelfransar jonnasbeauty.com
Jonna Fahlberg certifikat kemisk peeling jonnasbeauty.com
Jonna Fahlberg Certifikat Microblading
Jonna Fahlberg Kursintyg Härdplaster för fransförlängning singelfransar volymfransar jonnasbeauty.com
Jonnas Beauty - Säker Klinik Certifikat - Fransförlängning, singelfransar, volymfransar, microblading 3D ögonbryn, microneedling, micro peeling. jonnasbeauty.com