Prislista

Jag har gått ett flertal utbildningar och specialiserat mig på fransförlängning, både singelfransar och volymfransar. Nedan ser du mina aktuella priser för de olika behandlingarna jag utför. Vill du boka en tid så försök vara ute i god tid, speciellt om du vill ha det gjort inför någon större helg, skolavslutning eller liknande. Då kan mina lediga tider snabbt bli uppbokade och ta slut.

VIKTIGT
Jag gör inte påfyllning på annan stylists fransförlängning, då jag inte kan garantera att mina och andra stylisters produkter är kompatibla med varandra. Skulle problem skulle uppstå är det svårt att veta vad som är orsaken. Istället gör jag rent och tar bort din gamla fransförlängning utan kostnad och sätter sedan ett helt nytt set singelfransar eller volymfransar och då vet både du och jag att du får 100% perfekta och fina fransar.

Zfill Fillers injektioner

Pris för fillers gäller per ml, vill du ha mer än 1ml går det bra. Vid köp av 2ml - 4ml ger vi 10% rabatt., 5ml eller mer 15% rabatt.

OBS! VIKTIGT NÄR DU BOKAR EN TID HOS MIG!
Om du inte kan komma på en bokad tid MÅSTE du meddela mig och avboka din tid absolut senast 24 timmar innan din bokade tid och gärna tidigare så snart du vet du inte kan komma så någon annan kan hinna få din tid. Om du inte gör det och sen inte kommer på din bokade tid så kommer nån annan att bli lidande som hellre skulle vilja haft din tid och jag får en outnyttjad tidslucka. Jag förlorar även ekonomiskt på det om jag inte lyckas få någon annan att komma på din tid. Om detta sker måste jag debitera dig för uteblivet besök.