Singelfransar - Allt som du behöver veta och lite till

Naturliga ögonfransar
Bild Copyright Luxurious Lashes By Sweden
Naturliga fransar
Fransförlängning med singelfransar
Bild Copyright Luxurious Lashes By Sweden
Fransförlängning med singelfransar

Singelfransar - Hur går en fransförlängning till?

När du kommer för att få singelfransar börjar vi med en liten konsultation. Efter konsultationen får du ligga ner på behandlingsbritsen. Stylisten tejpar och säkrar sedan dina ögonlock med medicinsk tejp. Hon kommer även att tejpa dina nedre fransar för att undvika att du får lim på dessa. Därefter kommer dina fransar att rengöras för att säkerställa at de inte har något fett eller oljor på sig.

När allt förarbete är klart kommer stylisten att separera dina fransar med en specialdesignad pincett. Med en annan pincett plockar hon en fransförlängning i taget och applicera franslim på den. Förlängningen limmas sedan 1mm från roten på en naturlig mogen frans så limmet aldrig kommer i kontakt med huden. Hon håller fransen på plats nån sekund tills den fastnat. Processen fortsätter sedan tills önskad fyllnad erhållits.

Vi limmar endast en förlängning på en mogen naturlig frans. Därför kan endast så många förlängningar limmas som du har egna mogna fransar.

Hur länge kommer mina singelfransar hålla?

Din fransförlängning kommer sakta falla av när dina naturliga fransar faller i en naturlig cykel. Hur många och hur ofta man tappar sine egna fransar är helt individuellt. Normalt tappar man mellan 0 och 6 egna fransar varje dag. Detta märker man normalt inte, om inte en frans faller in i ögat. Du har säkert råkat ut för det några gånger. Det betyder att en fransförlängning kan hålla upp till 4-5 veckor men för att underhålla den snyggt bör en påfyllning göras var 2-4 vecka. allt beroende på just dina egna förutsättningar.

Är inte längre / tjockare förlängningar bättre så det fyller ut mer?

Jag limmar bara en förlängning på varje enskild mogen frans som du har. Du kanske vill ha de längsta och tjockaste fransarna som finns. Jag kommer föreslå bästa längder och tjocklekar efter dina önskemål och förutsättningar. På så sätt kommer din förlängning att hålla bäst. Förlängningar som är för långa och tunga för dina naturliga fransar kommer inte hålla så länge. Istället kommer de att göra så dina naturliga fransar faller av i förtid.

Hjälp - Jag tappar min fransförlängning!

Du kanske tror att du tappar din fransförlängning när det i själva verket är dina egna fransar som faller av i sin naturliga cykel. Med detta sagt, om du inte följer de instruktioner och skötselråd du får så kan du göra så franslimmet löses upp och då kan förlängningarna lossna. Om du undersöker en frans som du “tappat” så kommer du se att på den sitter en limmad förlängning. Du kanske också tror att du tappar mer än vanligt. Men oroa dig inte för det. Det är för att en fransförlängning är längre, tjockare och mörkare än dina naturliga fransar och därför syns bättre när de fallit av..

Ögonfransförlängning gör att du ser friskare och livligare ut med en naturlig mascaraffekt dag och natt!